Våren 2000

Placering: 1 av 6
Antal prickar:
??? (var är resultaten Jeepardy?)
Föregående rallyn:
39
Karta: Uppsala 11I NO
Arrangör:
Jeepardy
Utmärkelse: Vinnarpokalen, P-locket (äntligen), Glad i ratten
 


Klockan 07:30 hade alla(?) sex förväntansfulla lag samlats för att delta i denna mytomspunna batalj. Efter sedvanliga instruktioner från rallygeneralerna i Jeepardy delades rebusen ut och alla gav sig iväg - in i sina bilar. Där blev det stopp. Efter mycket funderande på rebusen "GADOG" gav vi upp och klippte nödlösningen (om jag minns rätt klippte ALLA lag lösningen på denna rebus). Någon farklaring till varför lösningen blev som den blev hade vi inte men vi gav oss i alla fall iväg. Efter att ha klippt nödlösning även på rebus tre och fyra började vi känna oss ganska lugna i alla fall på en front. Vi kan helt enkelt inte vinna idag. På plockfronten gick det trögt. Vi hittade ytterst få bokstavsplock och fotoplock ska vi inte tala om.

När lunchen närmade sig var tidsbristen svår. Ett antal bokstavplock offrades till nej-vi-har-inte-tid-att-backa-nu-guden. Trots detta kom vi fram till lunchen som lag nummer två. Inget lag kom fram till lunchen före indragningstiden. (Och av någon outgrundlig anledning blev inte samtliga lag diskade.) Lekarna gick hyffsat och vi fick i oss lite mat. Efter en tuff förmiddag gav vi oss i kast med eftermiddagen med nya friska tag.

Under eftermiddagen gick det bättre. Vi klippte "bara" tre nödlösningar (det är mycket) och det var bara en rebus vi inte begrep hur den skulle pusslas ihop alls. På plockfronten var det fortfarande ganska skralt. I mål kom vi åter som lag nummer två. Denna gång en stund innan (den nu framflyttade) diskningstiden inföll.

Som kuriosa kan nämnas att vi på förmiddagen vid ett tillfälle körde fel och hittade rebusplats 19. Detta är andra gången vi kör fel och ändå lyckas hitta en rebus på samma karta.

Under sexan var maten lite bättre än vanligt och ölen utmärkt. Dagen till ära serverades "Rally" från Slottskällans bryggeri. En riktig raritet med andra ord.

När resultaten presenterades och PFD:arna kom SIST började vi bli roliga och det visade sig att vi hade fog för detta.

VI VANN!

Vi ses igen i höst. Uplands Nations Rally hösten 2000


Alla rallyn
HT1999 HT2000