Hösten 1998

Placering: 8 av 16
Antal prickar:
342
Föregående rallyn:
24
Karta: 11I NV Uppsala
Arrangör:
De Tappra Gallerna
Utmärkelse: Glad i ratten
 

Först och främst vill vi säga Välkommen! till vår nya medlem i laget: Anna. Detta medförde vissa kommunikationstekniska problem, vilken av de två Annorna menade man egentligen? Detta problem blev inte helt tillfredställande löst så vi andra i laget jobbar på att hitta på några bra smeknamn.

Till det här rallyt hade vi konstruerat ett nytt vandringspris, nämligen Bäst på bokstavsplock (gissa varför). Vi tyckte det skulle kännas fel att ta emot priset just den här första gången så vi bestämde att om vi skulle vara bäst, så skulle det näst bästa laget på bokstavsplock få det. Naturligtvis blev vi bäst, vi hittade alla bokstavsplock. Bravo Ingela! Hade hon bara tvekat en kvarts sekund hade Henrik haft en chans också.

Om vi nu ska fortsätta att slå oss för bröstet så fick vi minst lösningsprickar av alla (Heja Anders!). Med en fullständig uppsättning av Asterix-album var det inte heller så svårt att bli bäst på pysslet i bilen (Gall(feb)er). Anna och Anna gjorde ett bra jobb och hittade rekordmånga fotoplock. Vi klippte ordentligt färre nödlösningar men alltför många nödkoordinater.

Avslutningsvis vill vi tacka DTG för vandringspriset. Angående bokstavsplock nästa år: No mercy!


Alla rallyn
VT1998 HT1999