Länkar

Länkar med (IA) efter finns i Internet Archive och har försvunnit från sin ursprungliga plats.

Hemsidor för andra rallylag

A-Team
Ett datavetarlag som började något år senare än oss. Riktigt duktiga, men har fortfarande en bit kvar tills de blir riktigt farliga. De har dock varit riktigt nära vinsten en gång så det dröjer nog inte så länge innan de får arrangera ett rally.

No-Interrupt
Datavetare gillar Uplands nationsrally. No-Interrupt började lite innan oss och lyckades till slut knipa vinnarpokalen förra hösten. De annordnade våren 2002 ett trevligt rally.

Rovälgarna
Ett för tillfället insommnat lag, men man vet aldrig, de kan kanske dyka upp igen i framtiden. En gång rallybiten, alltid rallybiten.

KL@SF (IA)
Detta är verkligen ett lag med rävar, det fick till och med delas upp i två: De Tappra Gallerna (WA) och Rebuss. De har dock åkt som KL@SF igen efter detta.

De Tappra Gallerna (IA)
Detta lag har hjälpt oss mycket, framför allt när vi arrangerade så fick vi massor med goda råd från medlemmar i laget. DTG tillhör de lag som vunnit väldigt många rallyn på senare år. Tillsammans med PFD:arna så har de vunnit nästan hälften av alla rallyn de senaste 10 åren!

Det finns självfallet ett gäng andra lag som åker rallyt, men de har antingen ingen sida eller så är den inte tillgänglig för tillfället. Om du som läser detta känner till någon sida som borde finnas med så hör av dig!

Andra rallylänkar

På sajten susning.nu så beskrivs UNR och det finns även en del länkar till rallysidor där.

Det åks rallyn i Linköping också. Lite annorlunda från de vi åker, men på det stora hela samma sak.

Gamla rallyn

Här följer några rallyn som har hemsidor som går att titta på (i alla fall idag).

VT 2002
HT 1996(IA)
HT 1997(IA)
HT 1994(IA)